dimarts, 8 de desembre del 2009

El meu company de viatge

Avui us vull presentar el meu company de viatges i fotògraf en moltes ocasions. Algú del meu entorn me'l va recomenar i jo vaig decidir a comprar-me'l. No ho tenia molt clar, però em va semblar que podria servir. I em vaig decidir. És diu gorilla.

Us haig de dir que és un passada, hauria de ser un company de viatge per evitar haver de demanar que us facin fotos, per fer fotos creatives, per posar la càmera en qualsevol lloc. És totalment flexible i té suficient força per aguantar qualsevol càmera compacta. Si feu servir reflex, hi ha tamanys més grans. Tots els meus companys, un cop el veuen en acció, ja em deixen fer per fer les fotos de grup!

Vaja, que us mostro el truc que faig servir per fer-me fotos quan vaig sol. Aquí el teniu agafant la meva cadira. A partir d'aquí, només la vostra creativitat i una mica la gravetat poden ser impediments per usar-lo; sobretot, la primera, :)Amb aquest encetaré unes entrades dedicades a idees que poden servir de regals de Nadal, vaja, de coses que me fan gràcies per aquí, que poden ser útils o no, tal com assenyalo en l'etiqueta d'aquesta entrada.

2 comentaris:

  1. Jo també en vull un per la meva Canon SLR!!!

    ResponElimina
  2. mira¡¡¡¡podrias tenir la representació aqui,amb lo bé que el fas anar,i a lo millor aqui no es massa conegut,igual u podrias fer,que et sembla l'idea?a que pot ser factible.......

    ResponElimina