dimarts, 15 de desembre del 2009

Visita al Port de Nagoya

El port de Nagoya és, amb el d’Osaka, el més important del Japó. Com que Japó és una illa, us podeu començar a fer la idea la importància que tenen els ports i, per tant, si Nagoya és una plaça importantíssima, doncs us podeu anar fent a la idea del què estic parlant.

Doncs com que estant en una escola de negocis es preparen futurs directius i aquests, pot ser n’hi haurà algun que es dediqui a exportar o importar coses, és molt interessant veure un port d’aquesta magnitud. Així, la NUCB ens va organitzar una excursió pel port de Nagoya per tothom qui hi volgués anar. Evidentment, jo hi estava interessat per veure’n el tamany i també per veure els famosos containers.

Tot estava preparat per fer-nos la visita. El vaixell que tenien era de luxe, ens van donar tota la informació com si d’empresaris súper importants es tractés.El recorregut va durar com una hora i ens van explicar on carreguen els cotxes, ja que Toyota embarca aquí els cotxes cap a tot el món. També ens van mostrar els tipus de vaixell que passen per aquest port. Aquí en teniu un recull.
Va ser interessant, però una mica lenta. Aquesta és la imatge d’entrada al principi del port, amb l'aquari al fons. Totes les fotos són fetes des de dins del vaixell, per això la qualitat podria ser una mica millor.

Un cop vam desembarcar, vam aprofitar alguns per anar a donar una volta per la zona del port. A part de l’aquari, hi ha un parc temàtic sobre Venècia.Fa tot una mica de pena perquè està abandonat. Però tot i això, només hi havia una valla de menys d’un metre que podíem saltar sense gaire esforç. Ens vam donar una volta per dins fins que ens van fer un toque i llavors ja vam marxar. Tot i estar tancat, està prou ben conservat, tot i ser de cartró pedra. Ben bé, la zona del port és una zona que no acaba de funcionar de Nagoya, està massa lluny del centre i no desperta cap tipus de curiositat més que a la gent que té ganes de veure l’aquari.

2 comentaris:

  1. Ostres, que raros que són els japonesos, per què carai volen construccions venecianes en cartró pedra...? I a l'aquarium no vas tenir temps d'anar-hi? O no en tenies ganes? Per cert, peazo vaixells...

    ResponElimina
  2. A l'aquari hi vaig anar al setembre, en el mes de setembre de les etiquetes hi ha l'entrada explicant'ho :)

    Sí que són raretes, però només cal que miris la torre de Tokyo, que és la Torre Eiffel una mica més alta i vermella, :)

    ResponElimina