divendres, 11 de desembre del 2009

Visita al ドンキホテ, és a dir, al Don Kihote

Aquesta serà una proba pilot, a veure què us sembla. Us portaré de compres al que possiblement és l'establiment friki més gran que he trobat fins ara, però amb vídeo. Com diu el títol de l'entrada, es diu Don Kihote i ho escric així i no de la manera tradicional (Don Quijote), perquè és tal i com està escrit en katakana (alfabet que tenen els japos per escriure paraules estrangeres).

En el meu viatge anterior a Tokyo, sabia de l'existència d'un Don Kihote a Akihabara, el barri electrònic de Tokyo. El que no era conscient és que és una cadena, amb botigues per tot el Japó. Aquí a Nagoya n'hi ha més d'una.

El més divertit del tema és que la vaig trobar de punyetera casualitat, ja que havíem anat a una espècie de decathlon que tenen aquí, que es diu Sports Depo i al davant mateix hi ha el Don Kihote. El curiós és que la primera vegada que vaig anar-hi no vaig veure el Don Kihote. Hauré de tenir els ulls més oberts!!

Bé, doncs som-hi. Aquesta és l'entrada de la tenda. A l'entrada venen bicicletes. En la planta baixa, hi ha un video club i a la segona planta, abans d'entrar trobes una zona amb un parell de restaurants, una mini parada d'accessoris per dards i una botiga de cds. I finalment, entrem a la botiga. L'horari del centre és de 10 del matí a les 5 de la matinada, tots els dies de l'any.

Per ensenyar-vos la botiga, ho faré amb un vídeo. Amb l'ordinador que tinc aquí, no puc editar-los i eliminar la palla que hi pugui haver. Per tant, només he pogut aprofitar les eines del youtube per escriure uns quants comentaris en ell i poder-vos guiar. Està fet amb carinyu!! Evidentment, no podia gravar i anava una mica ràpid per tot arreu, pot ser que el vídeo estressi una miqueta, aviso!

De totes maneres, la visualització val molt la pena, a mi m'encanta aquesta botiga. Aniré publicant més vídeos en els propers dies. Avui comencem des de l'entrada i podreu veure les seccions de cosmètica, electrodomèstics i roba. La qüestió és que hi ha de tot, tot i tot. Ja veureu ja!!! I tot amb un súper més petit que un Mercadona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada