divendres, 9 d’octubre del 2009

El meu triplet

Justificar a ambos ladosPer un moment canvio una mica de ters, deixo un moment Nagoya i em situo a Barcelona, durant el meu MBA.

Un fa un MBA per moltes coses, per millorar com a professional, per apendre a treballar amb grup, per coneixe't professionalment, per saber treballar sota pressió; és un laboratori d'assaig de futurs empresaris. Mai m'havia plantejat fer el MBA per tenir un títol més(si ho hagués fet, crec que hagués estat un error) ni per haver de demostrar res a ningú. Va ser un projecte professional propi i, com aquell qui diu, sense ser un objectiu competir amb els meus companys per ser el millor, si no esforçar-me al màxim per treure el màxim rendiment d'aquesta aventura, he aconseguit un ple en tots els premis que EADA ofereix als seus estudiants.

Vaig formar part del grup que vam guanyar el premi al millor Pla de Màrqueting del primer semestre. El dia de la ceremònia de graduació, els meus companys i els professors em van elegir com a millor estudiant. I, finalment, durant ja l'estada al Japó, rebo un correu electrònic conforme el projecte final del nostre grup ha estat elegit com a millor projecte.
Ha estat una llàstima no poder pujar a l'escenari del Palau de la Música a recollir aquest últim guardó, tot i que vaig estar molt ben representat. Em sento molt afortunat per haver estat premiat en totes les ocasions possibles, tant pels companys dels meus dos grups, com per la comprensió de la majoria de vosaltres. Per tant, no puc fer una altra cosa que donar-vos les gràcies a tots!!!!!!!!!


4 comentaris:

  1. felicitats per el triplet,i principalment com a persona que ets,i crec que com més eines es tinguin més bé es treballa en el taller de la vida per arribar mes facilmenmt als objebtius que un es proposa,i tu mica en mica les vas conquerint totes.

    ResponElimina
  2. Antonia com t'ho has currat, m'ha agradat el teu comentari!!Carinyo una abraçada ben forta. Ja saps quan tornis et tocarà proposar-te nous reptes. Fins aviat!!

    ResponElimina
  3. FELICITATS, primer al Roger i despres a tots, es com quan per el nostre equip , han perdud , i quan el nostre equip guanya, HEM GUANYAT, Roger ets el nostre idol, el nostre Mesi, ETS EL MILLOR , MOLTES FELICITATS, CHAPEAU,

    ResponElimina
  4. tu t'ho mereixes!!!, ets el millor!!!! moltissimes felicitats!!!!
    l'esforç té el seu reconeixement, i aquí el tens!
    segueix així!!petonassoss!!

    ResponElimina