dilluns, 5 d’octubre del 2009

Un dia a les carreres


Sabíeu que Suzuka està a només una hora en tren de Nagoya??? Doncs si ho sabíeu, haver-ho dit abans jolines!!! Jo no ho sabia pas. M'ho van dir dissabte i vaig decidir anar-hi. No crec que hi torni anar, per tant, era oportunitat que no es podia deixar escapar!!

Però clar, si resulta que vols veure una cosa que té molts seguidors al Japó i vols comprar l'entrada el mateix dia, doncs, caca de la vaca. No hi havia entrades. Bé, això també ho sabíem el dissabte, però tot i així, hem decidit anar-hi tal i com si fos una excursió de pati de col·legi.

Bé, per arribar, a part del tren, hem agafat un autobus que ens ha portat fins al circuit. Un cop allà, doncs un munt de gent, bicicletes, motos i cotxes, però tot amb un ordre apustoflant!

Llavors, hem intentat comprar una entrada, però res, sold out. Hi havia gent que intentava revendre entrades. Principalment, estrangers. Demanaven més de 100€. Per tant, el que hem fet és anar a veure si hi havia algun lloc que, per sort, es pogués veure una miqueta sense pagar. No hi ha hagut manera, la millor vista que hem trobar és aquesta, on es veu el cartell de la Fuji TV que pertany a la recta de sortida. Feia un dia esplèndid, molta calor.
Abans d'arribar al circuit i un cop passes la porta principal, es pot entrar a un parc d'atraccions per nens petits que hi ha davant mateix de l'entrada principalment, però en cap cas es podia arribar a la zona del paddcok. Per tant, no hi havia cap opció efectiva per entrar.
Al final, el que hem fet és esperar-nos a sentir l'inici de les curses (soroll brutal) i tornar cap a Nagoya sense haver de fer les cues que es preveien per a la finalització de la cursa. I, a falta de poder veure la cursa en directe, que millor que encendre el mòbil i veure la cursa a través d'ell (no és conya, el meu mòbil té TV i es veu molt bé, tot i que bastant petitet).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada