dimecres, 14 d’octubre del 2009

Avui, noddles per sopar

Aquí al Japó, si vols sopar baratet baratet, tens l'opció de comprar noddles al supermercat que es preparen en menys de 10 minuts i, els que he comprat fins ara, estan bons tu!!

El primer que s'ha de fer es perdre anar a qualsevol súper o konbini i triar-ne uns. N'hi ha moltíssims. Jo vaig triar aquests, semblaven com de carn i mira, me la vaig jugar, ja que no sóc pas massa donar a probar coses noves. Ah, i pel que costen, no cal fer un simpa, 0,96€ encara els podem pagar! Segon pas és preparar aigua calenta. Bufff, quina feinada oi???? Vinga gandulots, que tampoc costa tant!!! :) I, de mentre, obrim la tapa dels fideus i mirem què hi ha dins. Hi ha una bosseta transparent amb el que semblen verduretes i una altra de color blau amb el que serà el caldo. Agafem la bossa transparent, i ho tirem tot a dins amb els fideus. Més o menys a la meitat del recipient hi ha una marca que és la que faig servir per decidir quanta aigua hi poso. Fàcil oi??
Un cop hi hem tirat l'aigua calenta jo hi tiro la pasta de color de xocolata de la bossa blava. És una pasta densa i la primera impressió no és massa bona. Però, al cap de quatre minuts tenim això. Important, prèviament, comprar uns quants hashis (en japonès) o chopsticks (en anglès) per viure més l'experiència japonesa, perquè això de menjar amb forquilla o deixarem per a la tornada!! M'estic referint als palillos, per si algú no ho havia constatat.

Ja veieu, amb menys d'un Euro tenim una sopeta calentona, uns fideuets al dente i molt condimentada i preparada en menys de 10 minuts. Ah, i quan acabem, els palillos a la brossa orgànica i el recipient, després de netejar-lo una mica, a la dels envasos i no pas a fins de la pica de la cuina esperant que surten xampinyons o shitakes!!

Bon profit a tots i salut!

PD: Per cert, pels novatillus del blog, aquell qui vulgui veure les fotografies ampliades, només ha de clicar sobre qualsevol de les fotos i immediatament s'obrirà una nova finestra amb la foto a tamany gran.

2 comentaris:

  1. Tenen bona pinta aquests fideus! M'estan entrant ganes d'anar a preparar el dinar :)

    ResponElimina
  2. Jajaja, sí que estan bons sí!!!! Dinar de gust doncs! Itadakimasu!

    ResponElimina