dilluns, 22 de març del 2010

La Tokyo Tower, la torre Eiffel de Tokio

Una de les coses més sorprenents de Tokyo és que tenen una Torre Eiffel. Vaja, no és ben bé així, però s'hi assembla molt. Va ser inaugurada l'any 1958, vaja que no és tant vella com la torre francesa.Avui us la mostraré només de nit, il·luminada de color taronja, un dels últims dies de l'any 2009.
La torre té 333 metres d'alçada i és 13 metres més alta que la francesa. Està pintada de color taronja i blanc, en compliment de les normes d'aviació japonesa. Segons la seva web és la torre d'acer més alta del món que s'autosustenta.
La torre estava perfectament decorada, en tota la seva base, amb motius nadalencs. Hi havia molta gent que volia pujar al mirador que hi ha a la torre. Nosaltres no ho vam fer, massa vèrtig i ho podríem classificar de turistada, ja que es pot pujar a les torres bessones de l'ajuntament i aquesta no té cap cost.

La visita és totalment evitable i no us la recomanaria pas, però quan ja has estat més de 10 dies a Tokyo, doncs esdevé una opció interessant si ja et queden poques opcions on anar. A més, en el seu entorn tampoc és que hi hagi moltes coses interessants per visitar.

Hi ha diferents opcions per arribar-hi. Des d'Asakusa, la millor opció és l'estació Akabanebashi de la Oedo Line. Recordeu que aquesta no és una línia de metro però podeu comprar un pase d'un dia que val pel metro i per les quatre línies Toei; una d'elles és l'Oedo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada