dilluns, 8 de març del 2010

El Cube

Eo, que no, que no és pas el Nissan Cube. És un joc que us podeu trobar a qualsevol centre recreatiu i que té prou èxit. És un joc musical i es juga amb tots els dits. És un bemani, jocsde música, però la novetat és que enlloc d'haver de pitjar uns botons de colors, aquest cop has de pitjar botons cuadrats. D'acord amb la dificultat, n'has de pitjar un o dos o més a la vegada i sempre al ritme de la cançó.

Per afavorir poder sentir bé la música, a la sisena planta del Don Kihote d'Akihabara, a part de la màquina, podies usar els auriculars que posaven a la teva disposició, ja que el soroll de les altres màquines feia bastant complicat sentir amb claritat les cançons.

És un joc que us recomanaria probar o, si més no, veure com hi juguen. Sembla que estiguin tocant el piano, ja que fas servir tots els dits. A més, les màquines estan connectades i fan partides virtuals a veure qui treu millor puntuació. Vaja, per mi, la visita a un d'aquests centres seria obligada per tothom qui vulgui veure què fa la canalla i la no tant canalla per divertir-se.

Vaja, per mi, seria una màquina que no m'importaria tenir a casa, al costat del taiko, per exemple.

1 comentari:

  1. Sí, sí jo vull la màquina del Taiko no Tatsujin per practicar a casa!! Roger perquè no la importes??

    ResponElimina