diumenge, 14 de març del 2010

Jingu Bashi, cal Friki!

Avui us parlaré d'una de les zones de visita obligada a Tokyo. És el pont de Jingu Bashi, que segurament pel nom no us sona pas, però si us dic que és el pont on es reuneix la gent disfraçada de Tokyo i, a part, és la zona on tots els rockabillly de Tokyo es reuneixen per ballar, ja segurament us soni més, fins el punt que segur hi heu estat si heu visitat Tokyo.

Per arribar-hi, heu de baixar a l'estació de Harajuku, sortint a la dreta i arribareu al pont. Hi ha un pas elevat per creuar el carrer i si hi pugeu tindreu una vista perfecta del pont.
Diuen que el dia bo per anar-hi és diumenge i això és el que vam fer. Si obriu la foto, veureu hi veureu una colegiala amb un vestit blau, el Doreamon, la Mimichan i el Novita i el Songoku. Haviam si els trobeu tots!!
Ozti, però si aquest no es japonès!!!!! Doncs no pas, és un friki que s'ha disfressat de Son Goku i es dedicava a fer posats amb tothom qui volia fer-se una foto. El més curiós era que no hi havia cap boseta per posar-hi diners, ho feia totalment per a la seva diversió, sense cap interès econòmic al darrera. I el tiu tenia molt èxit.

Quan vam baixar, tant el Doraemon com el Novita ja havien marxat, quina llàstima, no tinc cap foto.

Dels que sí tinc una foto són d'aquest parell de japos que oferien Hugs, que són abraçades gratis. Aquests si que no tenien pas massa èxit. Aquesta moda de les abraçades gratis, com que a Japó es procuren no tocar massa, no veig que sigui una opció amb gaire futur. Finalment, aquí ens teniu junt amb peaçu de friki disfrassat de col·legiala i fent-nos fer un posat extranyíssim. No sé si pretén ser cap personatge, però la veritat és que aquest home ja ha de tenir una edat per anar així pel món. De totes maneres, la disfreça està molt aconseguida, sobretot les botes, les trobo brutals!Curiosament, aquí ens vam trobar a la Caroline, una companya de classe que anava amb dos amics seus. Resulta que eren catalans, mira que es petit el món i Tokyo, res, una ciutat amb 20 milions d'habitants i pim pam, trobes algú que coneixes, :).

Aquest pont és l'entrada al Meiji Bingu, temple que hi ha dins del parc i que ja us vaig ensenyar al principi del blog. Però si enlloc d'entrar al parc, seguim al carrer que veieu al fons del pont, cap a l'esquerra, només donar la volta, trobarem aquest espectacle. Són diferents grups de Rockabillies ballant amb les botes destrossades fins a suar la gota gorda. Hi ha molta gent fent-los fotos. Porten les botes plenes de cinta aïllant i es ciuden molt, moltíssim el tupé. És més, tots porten la seva pinta i tenen un mirall sobre l'altaveu per anar-se arreglant. Són tota una atracció de la zona. Hi ha varis grups i quan uns ballen, els altres paren, no es molesten pas, vaja,..., com aquí. Aquest col·lectiu no és només propi de Tokyo, a Nagoya també els vaig veure. Espectacular!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada