dilluns, 21 de setembre del 2009

Si toca el solet, perquè no estendre la roba al carrer?


Avui, tornant del gimnàs (és la primera vegada que hi he anat) he vist això. Un petit restaurant ha estès la roba al mig del carrer perquè s'assequés. La veritat és que ha fet un dia excepcional i s'estava molt bé al solet.

Una de les coses que més m'ha sorprés és que tothom estén la roba al balcó. Fan servir els propies penjadors o el balcó i quan mires un edifici és molt fàcil veure en els balcons tota la roba estesa. Sembla com si no tenen secadores.

Jo només tinc una barra de tres metres on estendre la roba i ara mateix se'm fa una mica complicat saber com estendre una maquinada sencera, motiu pel qual prefereixo fer-la de poca roba. La rentadora és intel·ligent i sap quanta aigua necessita, abans d'engegar-se fa una comprovació per saber quanta roba hi ha. Aquí al Japó tenen molta consciència per tot l'estalvi de recursos, i si pensem que són 100 milions que viuen en illes i els recursos són limitats, podem trobar un bon motiu per ser-ho.

3 comentaris:

  1. Aixó de la mentalitat del estalvi en els recursos
    naturals aniria bé que tots u entenguessim,en benefici comú.AH¡i aniria bé que també pensesim mes en el tema del reciclatge.Que opineu?

    ResponElimina
  2. que tens tota la raó del mon!!!!!

    ets la millor!!!

    Muas!!!

    ResponElimina
  3. Que bé els fills amb la seva "mamà", eh?

    ResponElimina