dimarts, 22 de setembre del 2009

La meva bicicleta

Bé, ja tinc vehicle de transport i no podia ser una altra cosa que una bicicleta. Aquí tothom en té una. Són bicicletes de passieg o plegables, tot i que hi ha gent que també té mtb o bicicletes de carreres.

A la planta baixa de les vivendes, hi ha un lloc per deixar-les, però molta gent les aparca al carrer i sense lligar-les més que amb el candau que porta d'origen, que només fa de bloquig de la roda del darrera. Al deixar-les al carrer, molta gent porta les bicicletes molt oxidades, vaja, que una miqueta d'oli o grassa a la cadena no els aniria malament. N'hi ha que també tenen les llantes destrossades i quan frenen fan molt de soroll, però sembla que no els importa gaire això.

Jo l'aparcaré al carrer, en principi no ha de passar res. A més, quan la compres, la registres a la policia i tenen una matrícula pròpia. Només això ja val 15€, quan la bicicleta costa 75€. Porta de tot, el cistellet per la compra, un llum, candau, caballet i també frens!!!! Jeje, el que no porta és canvi de marxes, però Nagoya és molt pla i quasi que no fa falta. En quan a la conducció, hi ha molts carrils bici, però la gent no els respecte com podria ser a Alemanya i hi caminen, però això sí, quan ve una bicicleta, la gent s'aparta per deixar-la passar. Normalment es condueix la bicicleta per l'acera.

PD: Avui s'ha aixecat el dia plovent, vaja, grisot del tot. Ara anirem a comprar un bitllet de bus per anar a Tokyo des d'aquesta nit fins dissabte a la nit. Així que espero portar notícies de la capital. Són 6 hores de viatge, així que intentarem marxar de nit i arribar a Tokyo de matí per així ja començar la visita en breu, :)

3 comentaris:

  1. Tokio amb bici!!! bona ocurrença... com Berlín, o Amsterdam.... Crec que hi ha moltes pujades per Tpkio, no? Disfrutal-la

    ResponElimina