dilluns, 28 de setembre del 2009

Dilluns d'Aquari

Avui ha estat l'últim dia previ a començar les classes i per aacabar hem decidit arribar-nos al port de Nagoya i anar a l'aquari amb la Chloé i la Mariko (que no és japonesa, és holandesa, :).
El dia era gris i ha mitja tarda ha començat a ploure i no venia de gust fer masses coses, amb el que no hem visitat quasi res del port. Hi haurem de tornar un altre dia, tot i que està una mica lluny de la residència, no s'hi pot anar pas a peu. Està a unes 8 estacions de la nostra residència.Tot s'ha de dir que l'Aquàrium de Barcelona no l'he visitat, per tant, no tinc elements per comparar-lo amb aquest. Ens havien dit que era molt gran, però no m'ha semblat tant gran. Hi havia tot el que es podia esperar d'un aquari: dofins, tota classe de peixos, estrellas de mar, esquelets de dinosàures, pingüins, molts pingüins, cine imax amb una pel·lícula sobre sardines, tortugues i belugues (petita balena blanca).
L'espectacle dels dofins, doncs res de l'altre món, si no fos per la gran pantalla que hi havia, que es veia molt i molt bé. Hi feien la repetició de tot (posen tecnologia a tot arreu).

L'aquari està totalment orientat als japonesos i no hi ha cap informació escrita en anglès. No crec que tinguin masses visites d'estrangers. Per tant, per mi només ha estat veure peixos i altres animals. Ha estat bé i, en moments relaxant, però no cal tornar-hi, ja està vist. El que més m'ha agradat han estat les tortugues gegants.

Us deixo amb una foto de com maten l'aburriment les tortuguetes de l'aquari, :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada