divendres, 17 de setembre del 2010

Seguim passejant per Odaiba: Toyota Megaweb

Després de veure l’exposició del Doraemon i cansats del viatge des de Moscú, Odaiba depara diferents llocs on evadir-se de la rutina diària (sempre i quan no sigui el teu lloc de treball.

Primer, el propi viatge amb Yurikamome, el monorail sense conductor que et porta fins a Odaiba a través del Rainbow bridge.

Les vistes tant de Tokyo com d’Odaiba des del monorail són de les no perdre-se-les. Per tant, caldrà fer una mica de colzes per poder assentar-vos al dos únics seients que hi ha al principi o final del tren.

El primer que crida l’atenció de tot l’Skyline d’Odaiba és l’edifici de la Fuji TV. És un edifici estrambòtic, perquè no sé com definir-lo. Bé, aquí el teniu, crec que millor que les meves paraules, més val veure’l. Us dic que en la realitat, encara impressiona més.A part d’això, a Odaiba hi ha varis complexes recreatius amb cines, sales de jocs, museus o outlets. En un d’aquests, concretament el Palette Town hi ha és aquest: Megaweb, on hi ha el Toyota city showcase.
Aquí la Toyota té un impressionant recinte de dues plantes on el que primer sorprèn és que no s’hi venen cotxes, és un lloc d’exposició constant de la marca. Toyota és el principal fabricant de vehicles de tot el món i és nota que a Tokyo juguen a casa.

Aquí el recinte té de tot, és un lloc on exposa tots els cotxes de les seves marques: Toyota, Crown, Lexus i Daihatsu.

Tot els cotxes estan oberts i hi pots entrar (algun d’ells ja tenia els seients de cuir una mica gastat de tants visitants.
Però aquesta vegada no em centraré en els meus de 50 models que hi havia exposats (sí sí, més de 50 models diferents, ja que hi ha una pila llarga de models que no exporten a casa nostre).

Hi havia un munt de coses a fer. Hi havia una zona per babies, els cotxes híbrids tenien un apartat especial.També hi havia varis simuladors on podies provar els sistemes d’ajuda electrònics dels vehicles.
Us heu fixat en un detall???? Torneu a mirar la foto!!!! L’heu vist ja?? Encara no??? Doncs és la manteta que li han posat a la japoneseta perquè no passi fred a les cames!!! Jajaja, és broma coi, que fora feia una calor del mil. És perquè no se li vegi res. És que miren tots els detalls tu!!!

Aquest és un cotxe elèctric que es portava sol durant set minuts per les dues plantes del recinte i connectava amb un altre edifici. És l’única atracció de pagament i la que vam deixar per vosaltres perquè no voleu pas que ho provem tot, oi??Un altra atracció era aquesta.
És un sistema que fan servir els pilots d’automobilisme inventat pel japonès de la foto per millorar els reflexes. Té varis nivells i al final et dona el resultat separat per costats, per saber si en tens un de més dominant que l’altre.

Era bastant difícil i requeria molta concentració.

Ahh, i què passa si vols un catàleg. Els demanes a una hostessa i ja ta??? Com faríem en el saló de Barcelona. Doncs no pas, aquí tens els expenedors i compra els que vulguis! Curiós oi?Davant de l’edifici principal, n’hi ha un altre que està dedicat al disseny i hi exposen volants, seients, sistemes d’ajut per a persones amb discapacitats i altres coses. I davant mateix d’aquest altre edifici hi ha un impressionant saló recreatiu plena de joves japonesos alliberant tensió després d’un llarg dia de treball.

Aquí teniu un conjunt de joves japonesos correctament vestits amb l’uniforme típic de treball japonès: pantalon fosc i camisa clara, principalment negre i blanc, i maletí.

Estaven jugant amb un joc de bicicletes i pedalant a tota velocitat. El que em pregunto jo ara és, qui coi farà net el coll i els punys d’aquestes camises després de la brutal suada que està fent??? A què us havíeu fet la mateixa pregunta.
A les afores, al ser estiu, hi ha vàries atraccions per canalla com aquesta: Una tonteria d’atracció que a més ajuda a tenir el nen ben marejat i callat una bona estoneta, clar, sempre que no li agafi cert mal de panxa que pugui fer ...... (no cal que segueixi oi???). Ara pot ser he estat una mica massa desagradable, perdoneu, és el que hi ha.
Bé, Odaiba no entraria, com ja sabeu, en els meus llocs de visita obligada de Tokyo si es tenen pocs dies, però sense dubte és un lloc curiós i divertit i que poc donar lloc a moments de relax i diversió en qualsevol moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada