dissabte, 4 de setembre del 2010

Kamome, tren de Business Class de Fukuoka a Nagasaki

Ja sabeu que els trens als Japó no tenen res a veure amb els nostres trens. La Renfe és una línia tercer mundista comparada amb qualsevol de les línies privades del Japó.

Avui l’exemple que us porto és el tren Kamome, que és el nom que rep el tren que uneix Fukuoka i Nagasaki.
En quan l’aspecte exterior, quasi sembla un Shinkansen. En quan a l’interior també, revisors que no paren de donar voltes segellant els bitllets dels passatgers que tenen Reserved Seat, lavabos nets, encantadores noies que van passant el carritu amb menjar i begudes (tots ells fent la convenient reverència als passatgers cada vegada que entren i surten del vagó). Parquet de fusta, portes d’entrada amples, seients de pell i amples, detall del nom del tren a prestatges, safates, seients, etc.

Bé, llàstima que el tren sigui lent i es mogui com una cafetera a punt d’entrar en ebullició, però l’experiència és molt agradable.És molt curiós l'espai que hi ha per deixar el bitllet i així el revisor no t'ha de despertar per mirar si viatges en el lloc correcte. Us ho imagineu per aquí, amb tota la gent que no paga, per tant, intentar fer de revisor per agafar el bitllet i així ja tenir-ne un!! Segueixo pensant que no pagar el bitllet és lleig i a més sabent que el preu que paguem és la meitat del preu real i com arribar de ser de car el tren i el metro al Japó. Sort del JR Pass.
Els turistes que portem el JR Pass tenim dret a un seient reservat, així que les dues hores de viatge es passen plàcides i tranquil·les entre entrada i entrada del blog, contemplació del paisatge i dormideta, :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada