dimecres, 28 d’abril del 2010

Japó és el país més sorollós del món!!!

Qui ho anava a dir, oi????? Els japonesos són els ciutadans que més soroll soporten en aquest planeta!!!

Haviam, si en el metro no parlen per telèfon, parlen molt fluixet, els molesta la gent que crida, no hi ha nengs, ni motos amb escapament lliure, ni la gent va amb la música amb el mòbil obert, ni hi ha gent que porta la música a tota òstia amb les finestres obertes!!! Però si són la comunitat més educada del món, en un principi, es pot no entendre aquesta classificació.

I més, si ho comparem amb casa nostra, on es produeixen comportaments incívics força sovint, amb gent que crida pel mig del carrer, amb motos que fa més soroll que la meva bateria.

Però al Japó, les autopistes van pel centre de les ciutats, els venedors surten al carrer a cridar les seves ofertes, hi ha obres constants, elements que són difícil de controlar i que han d'elevar els nivells de soroll que s'ha de soportar.

I on creieu que està Espanya en aquest rànking? Una pista, no gaire lluny!!!! Doncs és la segona del rànking!!!!!! I si us mireu aquesta notícia us assustareu de tots els efectes nocius que té l'excés de soroll sobre la salut i el benestar de les persones!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada