dimecres, 27 de juny del 2012

Underwear de Tokyo d'Igualada

Eiiiii, que no m'he pogut resistir a tornar a escriure. El motiu és que m'acaba d'arribar una coseta que m'ha fet molta il·lusió. Està molt relacionada amb el nom de l'entreda, underwear - Tokyo - Igualada.

Què us sembla?
WORLD CITIES TOKYO - Punto Blanco
Model Tokyo de Punto Blanco





 No us pensaveu que estava tant bo oi?

Bé, clar, aquest no sóc jo, aquesta imatge per la reservo per la intimitat. El que us vull dir és que he vist aquest boxer i no m'he pogut resistir. Són xul·líssims! Les lletres de Tokyo estan fent amb un fil de plàstis gruixut que remarquen molt. Els Katanana de la cintura també estan prou aconseguits. El tacte és molt suau ja que estan fets amb poliamida.

I el millor de tot és que estan fets a Igualada. Així que he fet un viatge d¡anada i tornada sense sortir de casa, tenint en compte que tinc arrels igualadines, ja que el meu 50% ve d'allà. Què més es pot demanar, arrels de casa, fets a casa i amb una de les meves passions...

Per cert, en quan al disseny, la sèrie World Cities té altres models més acolorits, però aquest té la modernitat de les lletres amb el contrast gris del ciment. Per mi, estan molt aconseguits. És més, al natural, crec que guanyen!!

Podríem dir que el pitjor és el preu, però la qualitat s'ho val. Uns 27€.

Apali, ens anem veient per aquí, sempre i quan www.grandeszapatos.com em doni marge per escriure una miqueta!!

1 comentari:

  1. Soc el 50% del catalanet que os aconcella els boxers de punto blanco,i puc assegurar que el dimars passat bem esmorçar junts i en va fer el mateix comentari,i ademes ho contrastaba per l'esperiencia ,els portaba,i son ben originals...

    ResponElimina