divendres, 8 d’abril del 2011

Nous projectes: www.grandespies.com

Últimament no estic gaire actiu en el blog i no és perquè no vulgui o perquè no tingui coses que explicar. Arran del terratrèmol i del tsunami molta gent m'ha preguntat com estan i tots, en menor o major mesura, en sentit una empatia cap al poble japonès, a part d'una admiració, que és molt lloable.

Però nous projectes em roben el temps. Voldria explicar-vos què tal és Kumamoto, o Beppu, o altres coses, però no tinc temps virtual per fer-ho. Això no vol dir que deixi el bloc, però aniré prorrogant bastant les meves entrades. No obstant això, tothom qui vulgui informació o consells sobre el Japó, teniu les portes sempre les meves portes obertes.

A part de ser un apassionat del Japó, hi ha altres temes que m'interessen i, des de fa uns mesos, el tema de les sabates m'està robant el temps lliure. Molts sabeu que tinc un peu més gran del normal, vaja, un 48,5, que tampoc és molt gran, però vaja, ho és.

Aquí en teniu una mostra, la comparació d'un peu d'una japonesa que es diu Chika i el meu estant a Milà a la fira més important de sabates que es celebra a Europa.

Hem obert farà cosa d'un mes aquest blog, www.grandespies.com, sobre persones que tenen el peu més gran de la mitja. En qüestió d'un mes, estarà disponible una botiga online per trobar sabates de talles grans, www.grandeszapatos.com.

Per tant, si sabeu d'algú que li pugui interessar, li podeu donar aquesta informació. De moment, hem creat un grup al Facebook per tots qui tenim problemes per trobar sabates que ens agradin de peus grans!! 10.000 hartas de no encontrar zapatos de su talla.
 
Hi esteu tots convidats!!

Qui sap, pot ser, algun dia, les meves dues passions, Japó i les sabates, s'uneixen, o no, no se sap mai!! De moment, fem-nos emprenedors i a veure què en surt. El que si que ens garantim és un aprenentatge molt gran i, només per això, ja val la pena!!

Fins aviat!

3 comentaris:

  1. Hola!!!
    Troabaré a faltar les teves històries. Quan vagi al Japó, que hi aniré segur algun dia, ja trucaré a la teva porta, segur que faràs que el meu viatge sigui el millor de la meva vida!

    Per cert, interessant aquest nou projecte teu, jo tinc el peu molt petit (encara em compro les sabates a les botigues infantils, que són més divertides i barates!), però sí que conec gent que tenen els peus grans, ja en faré difusió!

    Una abraçada ben forta!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. els que hem seguit els comentaris del teu blogger,t'esperarem per quan puguis tornar-los a fer,son molt instructius i distrets¡ara entenc que no es pot estar per tot,mirarem i comprarem sabates,que els que tenim els peus grans ens anirá molt be¡ s'acabat calçar just¡¡¡¡,i també es distret¡¡¡¡fins aviat¡¡¡

    ResponElimina
  3. Hola!!!

    Lu, jeje, d'històries n'hi haurà més. Gràcies pel teu comentari, ja que dóna forces per buscar temps d'on sigui per seguir escrivint. Haviam si, aprofitant els tres dies de setmana santa ens dona per alguna cosa!!

    I moltes gràcies a les dues per la difusió, cosa que vindrà molt bé!!!

    Ah, i aquí em teniu, sempre, per quan aneu al Japó!!!!

    ResponElimina