dijous, 10 de desembre del 2009

Mussol USB i altres utilitats (o no) USB

El Xoan, un company del master, em va demanar que li busqués això. Pensava que no em costaria res trobar-lo, però ha estat més difícil del que m'imaginava. Tot i així, ja el tinc!És un mussol USB. Aquí el teniu en acció. Obra i tanca els ulls, mou les ales i el coll. Té una base per posar-lo sobre la taula o un clip per enganxar-lo a la pantalla.

Doncs no el trobava per Barna i jo he tingut la sort de trobar-lo per aquí. El fan de color rosa, marron i blanc. Per cert, el preu, 1990 iens, que són una mica més de 15€. Pels qui vinguin a Nagoya a comprar-lo, només l'he trobat al Loft, que és com un Vinçon a la japonesa, ja que hi pots trobar molt més coses.

I perquè fan un mussol, doncs perquè al Japó és un animal que crec que porta bona sort.
En lletres ben grosses es pot llegir fukurou, que és mussol en japonés. És més petit del que m'imaginava, però a que és mono?? Vaja, és mussol, però és mono oi?? :)

A la mateixa zona on l'he trobat, he trobat altres (in)utilitats USB. A baix a la dreta veureu els mussols. M'ha fet gràcies que hi ha un Mr. T, un Rocky o el Musculman (Kinnukuman), entre d'altres. Aquest Musculman, quan l'enxufes, fa abdominals!

També he vist aquest Snoopy.

1 comentari: