diumenge, 20 de desembre del 2009

Takayama, un passeig per la muntanya II

Bé, ara ens situem on ho havíem deixat, és a dir, hem tornat de Shirakawago. El que farem és dinar, primer de tot, i això ho podem fer a prop de la zona de l'estació que hi ha suficients restaurants per triar-ne un que ens agradi i poder pendre alguna cosa calentona.

A partir d'aquí, ens queda fer una de les coses més famoses per Takayama, que es passejar-nos pel carrer de Sanmachi-siji, que està a no més de 10 minuts caminant des de l'estació. És un carrer ple de botiguetes i restaurants que, segons les guies, reté l'elegància d'una vila del període Edo. Aquest és el carrer en qüestió.
Començava a ploure, però al ser un dissabte hi havia molta gent. I ara un detall d'una de les cases.
Les botigues d'aquest carrer tenien productes artesanals i tota classe de souvenirs, principalment, vols, gots i altra aixovar domèstic. El carrer tampoc es que sigui molt llarg i de seguida ens vam plantar al final del mateix, on hi havia aquesta casa. Aquí podeu veure el que han posat a tots els arbres. No sé pas perquè serveix, però se m'ocurreixen dues idees o es per ajudar a les branques a aguantar la neu a l'hivern o perquè les branques estiguin més separades i els arbres tinguin aquesta imatge harmoniosa típica japonesa. Al davant hi havia una botiga de chuches i no em vaig poder estar de comprar una piruleta com les de l'Arale.
I com que quedava una estoneta perquè es fes de nit, la pluja no va acabar de fer acte de presència, ens vam animar a pujar de nou a la zona dels temples.Però aquest cop més a munt, que hi ha un parc i aprofitant l'estora de fulles, ens vam dedicar a aprofitar el paisatge i fer alguna foto divertida. Aquí en teniu un exemple:

Estil Stayin' AliveEstil XX XY
Estil YMCAEstil plouen fullesBé, el dia, com que la pluja, finalment, va fer acte de presència, el vam acabar a l'habitació sense fer massa cosa. Jo amb els nervis de veure què passaria amb el Barça Madrid. A l'endemà, Furukawa i cap a Nagoya, que a la nit volia anar a veure Finch i Funeral for a Friend.

Quina fot artística us ha agradat més?, si n'hi ha cap que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada