dissabte, 26 de desembre del 2009

Ise II: Naiku o el temple de l'interior

Després de veure el temple de l’exterior o Geku, toca anar-nos-en cap el temple de l’interior o Naiku. D’aquesta manera, començarem a fer servir el Can Bus del qual heu comprat el tiquet per un dia l’oficina de turisme.

Són prop de 15 minuts amb bus i quasi una hora caminant. L’entorn encara sembla més bonic que el de l’anterior temple i mira que era difícil de superar. Primer de tot ens trobem un pont de fusta que diria que només fa uns mesos que ha estat reconstruït ja que el color de la fusta és molt groc i, a més, fa olor a nou. El pont es diu Ujibashi i el riu es diu Isuzu.

No ens podem estar de contemplar el paisatge. És 25 de novembre i la tardor avança, però els colors no deixen de ser brutals.I en aquesta zona vam trobar un grup de la Imserso amb la seva guia. A que són maques amb aquesta banderola. Així, no es perden!! I què em diuen del conjunt, faldilla pantaló més sabates de taló Adidas. Home, no sigueu cruels, que hi ha molta pedra per anar amb un salonet!Dins d’un edifici, abans d’arribar al temple, vam trobar aquest grup de dones totes vestides amb kimonos similars. Ni idea del què feien!Més fotos del paisatge, intentant captar el Sòl entre les branques. Jo ho intento!!!!I si ho intento no estic obligat a més, o sí?????I com es fa un temple, ens podríem preguntar, doncs ni idea, però aquí teniu un fonaments del que sembla serà alguna cosa per l’edifici on hi havia totes les dones amb kimono.El temple de Naiku està dedicat a Amaterasu-Omikami o deesa del Sòl que és la divinitat de la família imperial del Japó i del poble japonés. Es situa en el lloc més sagrat de tots els temples del Japó, en mig de 5.500 hectàrees de cedres.

No us podré ensenyar el temple amb fotos per la mateixa raó d’abans. Un segurata amb el cap pelat i cara de mala llet m’anava seguint amb la mirada i només vaig ser capaç de robar aquesta foto del monjo que hi havia a la dreta de l’entrada del temple escrivint alguna cosa. Espero que no s’enfadin! Ho vaig fer d’amagatotis.Amb aquest vídeo intento mostrar-vos la perspectiva de les terrenys i on construiran el nou temple Naiku.

Per si ho dubtàveu, estem al Japó, :)I fins aquí els temples d’Ise. Ara agafarem el Can Bus fins a Futami, però això ja serà part d’una nova entrada. Per tant, continuarà!!!!!!!

1 comentari:

  1. caram Roger,cada dia fas las fotos mes guapas,els paisatges son espectaculars,vaja reportatges estas fen¡¡¡¡

    ResponElimina