divendres, 13 de novembre del 2009

Panallets al Japó??? Tot és possible!!!

Ja fa uns dies de la castanyada, i tot i aquí només celebrem Halloween per pura influència comercial americana, jo he pogut sentir-me una mica com a casa!!!

La mama em va enviar uns panallets casolans que van arribar en només 6 dies i que estic disfrutant com un nen petit, tot i que ara comencen a demanar que me'ls mengi tots de cops, ja que s'estan assecant.

La il·lusió va ser suprema quan, després d'arribar de Seul, em vaig trobar una avís de correus. No tenia molt clar que volia dir ja que està prohibit importar pernil i altres derivats del porc des d'Espanya. Però suspos que al ser coses ensecrudes no hi ha va haver cap problema. Em van donar el paquet de seguida i quan vaig arribar a casa, això és el que em vaig trobar:I ara ja fora de la copsa, aquesta és la impressió que donaven.
Com veieu, els panallets de pinyons tenien ferides de guerra, però aquí no es llença res i tot es pot menjar. A dia d'avui només me'n queda un de cada que en gaudiré demà. Boníssims!!!!!!!

3 comentaris:

  1. Ostres tu quin luxe!! la teva mare va tenir una molt bona idea!!

    ResponElimina
  2. Si si que va ser una molt bon idea!!!! Avui m'han tornat a explicar que el porc està prohibit importar-lo i ja sé d'un altre cas que van preguntar a la presona en qüestió si volien que ho cremessin o que ho retornessin cap al lloc d'origen. Aixi que m'hauré d'esperar dos mesos per un bon pamtomaca!!

    ResponElimina
  3. Graçias Roger per fotogrfiar els panellets,que veig que van arribar força bé,i posar-los aqui al bloc en sento més que recompensada,espero els hagis disfrutat com es costum a casa i Catalunya.visca las tradicions¡¡¡¡¡

    ResponElimina