diumenge, 8 de novembre del 2009

Bye Bye Seul!

Us escric des de Seúl (Corea del Sud) després de 4 dies molt intensos i molt interessants. El resultat ha estat superior a les expectatives. També s'ha de dir que no tenia una idea clara del que em trobaria, però el resultat ha estat molt bo, molt recomenable.

Seul és una ciutat moderna, però on el pes del passat es manté molt present. Poc a veure amb Tòquio, on tot és completament nou. Aquí hi ha molts mercats, molts restaurants vells i molts racons on sembla que no hagi passat el temps. Hi viuen 10 milions de persones, que si hi sumen l'àrea metropolitana, sumen 24 milions. Aquests són la mitat de tota la població del país.

A part, Seul només està a 50km de la frontera amb Corea del Nord, i això fa que al nord de la ciutat hi hagi forta presència militar.

La veritat és que tot ha estat molt i molt bé, menjar, transport, hostel, temps, ciutat, preus. Ja us ho aniré explicant, com a resum, dir-vos que he visitat tres palaus diferents, un museu, la Torre N i quatre mercats diferents, a part de la zona universitària, que és on tinc el hostel i que, a més, és la zona de festa.

Per últim, us deixo amb el company de viatge que m'ha fet costat des d'aquesta tarda. Ha vingut amb mi a visitar el mercat de Myeong-dong i, després, a la zona de Cheonggyecheon, que és un rierol on la gent passeja i a on han posat tot d'estàtues de paper molt xules, ja les veureu. Impacients?Sí, és el Suprunaman de la sèrie de l'Arale Norimaki, el Doctor Slump. Quin crack!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada