dimecres, 7 d’octubre del 2009

Tokyo bàsic

Després d'estar dues vegades a Tokyo, em veig en disposició d'oferir un mini recorregut bàsic de dos dies per aquest ciutat embriagadora. De moment, i per no fer-me massa pesat, aquí us deixo el primer dia.

1. Com a punt de sortida, hostel Sakura a Asakusa. Per tant, el primer dia, només sortir ens trobarem ràpidament amb el temple Senso-ji. És el més antic de Tòkio i veurem molts tokyotes que venen a resar, a cremar els seus mal auguris i veure que els depararà el futur. Després de creuar tot el carrer Nakamise (250 metres de carrer plens de gent, per no dir turistes, amb una pila de botigues de tota classe (a l'estil del carrer Saragossa de Salou), és imprescindible fer-se la foto al portal Kaminarimon (mon vol dir porta) i la seva gran llanterna (jo me la vaig fer de nit, ja que durant el dia, quasi que has de demanar tanda per poder-la fer de la gent que hi ha). 2.D'aquí, anem cap a l'estació d'Asakusa, on davant mateix veurem l'edifici dissenyat pel P. Starck de la cervesa Asahi. Després de la foto corresponen, ja agafem un ticket de 1000 iens que ens permetrà arribar a la següent parada: Akihabara, el barri electrònic de Tokyo. Bon moment per comprar aquell aparell electrònic d'última generació. Totes les botigues tenen aparells que funcionaran a casa nostra i són duty free. Això no passa a tot arreu, ja que normalment els aparells al Japó només estan en japonés i podem tenir problemes. També hi trobareu tota classe de botigues relacionades amb el manga i l'anime i algun lloc friki on anar a menjar ja que se'ns farà l'hora de dinar.

En aquest zona m'hi podria estar segles, hi ha tantes coses diferents, tants llocs petits on entrar, buf, no en sortiria mai, :)

3. Però com que es tracte de veure Tokyo en un parell de dies, no ens hi estem més del necessari i agafem de nou el metro, aquest cop cap a Tokyo central Station. Al sortir, podrem veure l'estació, és una calca de l'estació d'Amsterdam (per mi, vaja), però és interessant veure una construcció d'obra vista renaixentista entre tant edifici de vidre. Davant mateix tenim els jardins del palau imperial, residència de l'emperador. Tanquen a les 5, per tant, és un bon lloc per venir a fer la digestació del nostre dinaret.

No es poden visitar tot els jardins, ja que una part és la residència oficial de l'emperador. Aquí podrem gaudir d'una tranquilitat abrumadora contemplat el nostre voltant un jardí perfectament cuidat i, al fons, la ciutat.Oi que és maco??
4. Com que ens tanquen a les cinc, doncs hem de marxar i és moment d'anar cap a l'estació de Ginza. Aquí trobarem les botigues de més prestigi i grans magatzems de tota la vida. És una de les zones de nivell de Tokyo. A la vegada, podrem veure el Kabukiza, on es representen el teatre Kabuki. També trobarem l'edifici Sony, on aquesta marca presenta en primícia i abans de sortir al mercat, les últimes novetats.
5.- Com que ja estarem una mica petadets, busquem un lloc per sopar i si hi ha ganes, un karaoke, i a dormir, que demà hem de matinar, hem d'anar al mercat del peix més important del món: Tsukiji!!! (jeje, les fotos del karaoke ja les teniu aquí).

1 comentari:

  1. SI vas a Sony i veus novetats,ja ens dirás quina tele hem de comprar per nadal,eh? es per alló de anar possan fil a la agulla i anan fen guardiola

    ResponElimina