dilluns, 26 d’octubre del 2009

NUCB

Ara us parlaré una mica de la meva escola: Nagoya University of Commerce and Business (NUCB).L'escola està al centre de la ciutat, entre les estacions de Nagoya Central Station i Sakae. Com veureu en la següent foto, l'edifici no és molt gros. La part de la dreta és on està la recepció i les oficines. L'edifici de tres plantes de vidre de l'esquerra és on hi ha les classes i un auditori. No és que hi hagi massa classes. És un edifici dirigit a estudiants ja graduats i quasi que només hi som la gent que està fent l'MBA.La NUCB té un campus tipus autònoma a 1 hora de Nagoya, enorme i allà és on són la majoria de japos.
L'entrada és molt senyorial. Tot el que és l'edifici de vidre està envoltat d'aigua. La veritat és que és molt tranquil i acollidor, tot i que pot ser una mica massa barroc. Aquí teniu la recepció. A la part dreta, en un vidre glassé hi ha l'oficina. Hi treballen 8 persones, més la directora. Els horaris són bastant estranys per mi. Les classes són de dimarts a dissabte. Dilluns està tancat. Les classes són de 100 minuts, distribuïdes en els següents grups horaris: 10:10 a 11:50, (40 minutes pel lunch, ja us podeu imaginar que em costa dinar a aquesta hora). Se'm fan eternes, acostumat a classes de màxim 1 hora. Ho trobo excessiu ja que no pots estar concentrat tota l'estona, és impossible.
Després de 12:·30 a 14:10, de 14:20 a 16:00 i de 16:10 a 17:50. Aquí tens 30 minuts de break. I finalment, de 18:20 a 20:00 i de 20:05 a 21:45.

La veritat és que em costa acostumar-mi. Jo no tinc pas classe en tots aquests horaris, sinó que depenent de l'assignatura, la classe té un horari o un altre. Per mi, el pitjor dia és el dimarts que tinc classe de 10 a 14 i després de 18:20 a 21:45 i el dimecres que tinc tres classes seguides des de les 16 fins a les 21:45.

Ara tic fent 5 assignatures i només queden tres setmanes més. Després una setmaneta de vacances i el segon trimestre. Aquest ja serà més relaxat, només tres assignatures. En qualsevol cas, ni la qualitat, ni els companys ni les assignatures tenen el nivell d'EADA, que crec que és brutal. Aquí està bé, però tot l'entorn fa que l'experiència sigui única i 100% recomenable!!

Com que tampoc us vull aburrir, si voleu saber alguna cosa més, pregunteu i us contesto ràpidament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada