dissabte, 19 de setembre del 2009

Osu Kannon Temple

A només una parada de la nostra residència, ens trobem amb un dels temples més famosos de Nagoya. Hi havia força gent resant, pujant les escales per: tirar una moneda, agafar una corda per picar en un plat que hi ha sobre l'altar i fer una pregària. La moneda i els pics ben bé poden representar una crida als déus perquè compleixin les seves pregàries.

Hi havia tant gent jove com vella. A part, aquest temple dóna nom a tota una àrea molt comercial que es diu Osu. Res a veure amb Sakae. Pels que heu estat a Tokyo, podríem dir que és l'equivalent a Asakusa. Moltes tendes tradicionals, barrejades amb tendes modernes i on es pot trobar de tot: menjar, quimonos, manga, pachinkos, sabates, bicicletes, sovenirs, menjar, restaurants.. M'hi passaria hores passajant-ti, el nivell de frikisme que tenen aquests japos és de difícil superació.

Aquest és un gatet de la sort que hi ha. És enorme, Com veieu, la foto és del primer dia que vaig arribar a Nagoya i estava plovent quan vaig treure aquesta foto.
Tots els nens petits porten aquest gorro, siguin del col·legi que siguin. Són més monus, sembla que no hagin trencat mai el plat. Ben bé, el shin chan i la classe dels girasols és ben real.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada