dilluns, 11 de gener del 2010

Women only car

A la línia Higashiyama, la groga del metro de Nagoya tenen vagons només per dones entre setmana. S'ha d'anar al loro, que jo quasi un dia hi entro sense voler!!! Curiós les coses que han de fer al Japó, però si veieu els metros a les hores punta, van com veritables sardines. Entenc que hagin arribat a aquesta determinació per evitar tocaments indesitjats. Ha de ser molt desagradable que et passi alguna cosa d'aquestes.

2 comentaris:

  1. ostres! Això ho he trobat molt curiós, però per arribar a aquest extrem han d'haver passat coses molt xungues, no?

    ResponElimina
  2. Pozi. Sembla que hi havia denúncies i hi havia tocons professionals. Es que es va veritablement com sardines i suposo que deu ser molt temptador per alguns.

    No sé si està relacionat, però moltes càmeres japos no pots treure el soroll quan fas una foto. El que he sentit és per evitar que es facin fotos per sota de les faldilles. Aquí les escolars porten mini faldilla (no totes) i plogui o nevi, n'he vist molt poques que portin mitges. Vaja, sembla ser que els japos són una mica depravats (o alguns d'ells).

    Pot ser és pq es passen masses hores a la feina. El dimarts passat ens explicava un profe d'anglès de nens que li va demanar als nens que dibuixés la cara del seu pare. Un li va dir que no podia fer-ho pq feia més d'un any que no el veia, i això que viuen a la mateixa casa. Però marxa abans que el nen es desperti i torna quan ja dorm.

    ResponElimina