dissabte, 6 de març del 2010

Teatre Kabuki de Ginza i més

Una de les visites que surten a totes les guies sobre la zona de Ginza és el teatre Kabuki-za. És un edifici. Evidentment, no hi aneu si voleu veure l'última pel·lícula del Harry Potter o del James Bond, només hi fan Kabuki, que és teatre clàssic japonès.
I ara segur que us heu preguntat perquè hi ha un marcador amb un número que molt fàcilment es pot associar a dies que falten per alguna cosa. Doncs sí, és un comptador, però és bastant trist, són els dies que falten perquè tirin a terra aquest edifici. El mes vinent aquest edifici va a terra. Es veu que està malalt i que en tres anys en construiran un de nou i molt més modern.

L'edifici actual data de 1950 i no serà el primer edifici que anirà a terra. El primer data de 1889, que es va cremar i després n'hi va haver un altre que va ser víctima del terratrèmol de 1923 .Per tant, entre tots li podem dir Sayonara a l'edifici. Actualment, hi ha molta gent que el va a veure per última vegada. Encara s'hi fan representacions.Aprofitant que parlem de Ginza, reiterar que és una zona molt comercial i repleta de botigues de nivell, amb diferents centres comercials com el Mitsukoshi que podem veure en aquesta fotografia. Darrera hi teniu el Matsuya. El centre neuràlgic és el un creuament de quatre carrers on, entre d'altres coses, hi ha un edifici amb un rellotge i al davant mateix el showroom de la Nissan. L'objectiu de la visita seria perdre's per aquesta zona i veure'n l'ambient. Nosaltres vam veure com hi havia gent que feia cua per entrar a botigues. També trobareu botigues que venen material fotogràfic de segona mà.

A part de voltar, el que si és de visita obligada és l'edifici de la Sony que es troba només a un carrer del creuament. Hi trobareu totes les últimes novetats de Sony, les podreu comprar si voleu i, sobretot, podreu tocar-les.

En l'edifici hi ha exposicions i d'altres coses. En aquest cas, hi havia una pel·lícula 3D sobre ossos polars i per aquest motiu, a l'exterior hi havia aquest bloc de gel ja bastant cascadet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada