dimecres, 16 de setembre del 2009

El país del sol naixent

Una de les primeres coses que em va sorpendre ahir quan vaig arribar és que es feia de nit molt d'hora. Eren al voltant de les 7 de la tarda i ja s'ha era quasi de nit. Després d'un dia de pluja, la nit ha estat molt clara i la lluna es veia perfectament.

Hi ha alguna cosa al Japó que fa que tot es vegi diferent, no sé si el fet que hi ha molta humitat, que és una illa o el què, però tinc la sensació que quan mires a l'horitzó la nitidesa és més gran que la que tenim per Catalunya. Haig de comprovar si això és així o només és el cansament d'estar 33 hores sense dormir i el jet lag acumulat. Els que heu estat al Japó, heu tingut aquesta sensació?

Doncs no sé si té res a veure amb el títol d'aquest post, però aquí el sol surt molt d'hora. M'he aixecat a 2/4 de 5 i ja sortia el sol. Us mostro la foto que acabo de fer des de la meva habitació a les 1/4 de 7 del matí, amb un sol ja bastant punyeterot que no ajuda a fer unes bones fotos.
La imatge està treta des de la planta 14, de 15, de la meva residència, i jo que tinc vèrtig, :Þ.

PD: Com que tampoc tinc massa experiència en això de fer blogs, espero anar millorant amb el temps (també amb la fotografia i amb els vídeos). Per tant, permeteu-me que vagi millorant a poquet a poquet. Ahh, i l'objectiu és superar, de moment, la primera setmana de vida del blog, que sembla ser que és la clau per la subsistència del mateix.

2 comentaris:

  1. Doncs al Japo no em va passar aixo de veure el mon d'una altra forma... pero si a Mèxic... Les dues vegades que hi he estat, me fa la sensacio com d'estar a una pel·licula, però no d'aquestes d'ara d'HD, si no tot el contrari... la imatge amb "gra", amb impuresa... Jo vaig pensar: Deu ser la diferent incidència del sol... pero ara ho veig clar: ÉS EL JET-LAG! XD

    P.D.: Al final m'he liat i no marxo tant d'hora a dormir GRRRR!

    ResponElimina
  2. Des d'aquí t'animem a que no deixis el blog...
    records... del DIUE...

    ResponElimina